Saturday, June 4, 2011

Keseronokan Mencocok Tak Terhingga...^_^

Posted by Cik Ieda | at 7:18 PM 2

say keju!! ^_^
   
      Assalamualaikum..salam 1 M'sia!!..suda lame ta ngepost new entry lorh..im quite busy nowadays...skang kite nga praktikal kt Klinik Kesihatan Tapah..I've got new experience!!! (melompat keriangan) Wah..excited giler kowt..salah satunye yg xkan kite lupekan adalah mencocok pelajar2 perempuan tingkatan1 di Sek. Men. Keb. Hamid Khan Tapah..if im not mistaken itu la name sekolahnye..hehe...best oooww!!! dlm best2 tu act, bkn senang nak kasi injection kt budak2 sekolah nih walaupun kelihatan  semudah ABC sebenarnye tidak sama skali..why? now Im telling u why...

  • yg petame, bdk2 ni tau kami student jd muke dorang stat cuak!
  • yg ke-2, cara dorang tgk muke kami pulak cam kami ni nak kasi Booster dose sekaligus kt dorg padahal 1 cucuk je..
  • yg ke-3, dorang masuk2 je  dorang terus pegi kat stafnurse yg giler mmg da expert bab cucuk mencucuk nih padahal tugas diorang time tu observe kami je..ceh! wat kami rase seperti melukut di tepi highway..uhuk3..
  • yg ke-4,  bile ade sorang nangis stat ar yg lain pn nak join da club..padahal rase sakit cam kene gigit dek semut je..huhu..
  • yg terakhir, ramai jugak yang x dtg sekolah aritu sbb tau akak2 student yg nk bg injection...sabo jela..hehe..
    Perkara2 seperti di atas betul2 membuatkan kami merasakan COCOK ORANG x semudah ABC ataupun makan ABC kt warung aceh tepi jalan uma makcik haku punye kwn punye adik ipar..huhu..kene pastikan suntikan yg nak diberi tu betul tempatnye...eventhough, I still feel very lucky sebab dapat peluang ni..kite pasti xkan lupekan experience ni sampai tua..Yeah!! sy mau cocok lagik..hohoho..(gelak cam evil devil gile nak mampos) Ok la, til next topic ya..Muah!! Lots of bunga2 Cinta...^_^
 
~ Cik IeDa - Designed by Miss Rinda - Layout by My Blog Make Over - Author YOUR NAME HERE :) ~