Saturday, May 14, 2011

adikku si Amer Toink Toink ^_^

Posted by Cik Ieda | at 2:36 PM


si Amer Toink Toink (^_^)
si amer & kaknyah die yg SENGET =D

Salam..hola!! ini hari i want to stori about dis budak...huhu..sape?..inila adik kite yg ensem lg termanje & ngade2...hahaha...die skang form4 kt Sek. Sains Tapah a.k.a SESTA...baru2 ni die ngadu nk quit dr skola tu..mak apak kite pn ape lg...poning la dibueknye!!! mne tidaknye dis is not a 1st time ok die kate nk quit..bole kate every weekend kami mlawat die utk bg semangat kt die supaya bole terus blaja kat situ...kadang2 die kate ok kat sane kadang2 x pulak...kami punye la susah ati psl si amir ni...kite ngn 2org lg kakak die slalu ckp "wahai adikku amer, tlg la teruskan blaja kat sane..skola tu bagus dik..bkn senang nak masuk...adik bole..adik kan kuat..mula2 mmg la x biase uruskan diri sendiri tp lelame sok mesti ok punye" pjg x omongan kami act, lbh pjg arr dr tue..kalo essay mgkin da lbh dr 5,6 paper kot...haha..tp die rase kitorang juz "annoying" je...arghh...tolonglah!! last week mak kite wat keputusan utk anta surat berhenti skola kt tuan pengetua...tp surat tu mkn mase 2mggu utk diproses...bkn senang2 je nk quit'kan si budak ni..mungkin sbb die masuk ke skola tu agak lewat berbanding budak2 lain tu yg wat die rase down dan susah nk ikut blaja tu...tapi berkat doa kami sekeluarga kot, adikku amer berubah fikiran..die kate x jadi quit pulak...die ckp gini kt mak kite "mak, wan rase 1 ari nanti mesti wan akan ucap terima kasih kt mak sbb x kasi wan kuar dr SESTA"....wah!! ayat adikku advanced sgguh kan?? kan?? serius mmg die ckp camtu..tidak ade unsur tokok tambah ye..dr mane die dapat hidayah utk tidak quit tu entahla..hehe..marila same2 kte doakan moga adikku amer akan trus dpt blaja dgn baek kt sane..kte yakin die  BOLEH...adik!! aja!..aja! fighting!!! (maksudnye: ajar kwn2 bergaduh) haha...gurau je..itu ayat org korea slalu gune utk kasi up semangat diorang..heheh..ok, till next post...muah! XOXO...

No comments:

Post a Comment

 
~ Cik IeDa - Designed by Miss Rinda - Layout by My Blog Make Over - Author YOUR NAME HERE :) ~